Morr! Arghhh! Fräs!

Igår hade Julia och Linn funnits hos oss i exakt 2,5 år. Linn var redig och sov hela natten till idag, för en gångs skull, men Julia har blivit rabiat och är den som håller låda numera. 

2,5 år. 

NÄR ska alla tre barnen sova nätterna igenom? Eller åtminstone, när ska de somna om av sig själva? Det kan ju dröja, på riktigt, ca 7,5 år, till dess att de små är tio år! Vet många vars tioåriga barn kommer in till dem varje natt... 

Nu är klockan halv elva och Julia gråter och har gått upp ur sängen för t r e d j e gången sedan läggning halv åtta. Nu ligger hon bredvid mig, och att en sådan liten filur kan andas så tungt! Suck. Hade de inte tryckt in hela skallen på mig, hade jag tveklöst sovit med hörselkåporna på. 

Igår sa Linn helt spontant "Du är en tokig tjej, mamma!" och log lite finurligt. Hon är bara så underbar. Och varje gång Julia vaknar och gråter om natten, ulkar hon fram "Du-är-MIN-mam-ma!" 

Och så vanvettigt glada för att inte säga lyckorusiga de blir när jag kommer och hämtar dem på dagis, damn de gillar mig! Och hur det än är och kan verka så gillar JAG dem ÄNNU mer och jag älskar att iaktta dem och lyssna på dem och kan inte låta bli att bli rörd över att de kom till just oss. 

Men för f-n, älskade ungar, SOV!! 







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0