Änglarna dansar i himmelen, HALLELUJA!

Mina älskade barn (nej jag älskar dem inte mer än annars men alltså, mina älskade barn!) sov alla inatt
e n h e l n a t t!
Den första någonsin!

Linn sov inne hos mig men det enda väsen hon gjorde av sig var ett litet gnyende vid fyra-rycket för att sedan fortsätta sova. Där hade jag rätt svårt att somna om, men skit i det!

Låt oss nu hoppas att detta trendbrott blir början på en ny trend!


Första gången

Ikväll fick jag första kärleksförklaringen av Julia! "Jag gilla mamma mycke!" Minns att Nelly också var strax efter två fyllda. Hennes yttrande kom när hon fick en stor säng och slapp spjälsängen. "Mamma jag gillar dig, mamma!"

Men visst känns det grymt retligt att inte få se Sverige (Zlatan) i VM!

Igår var vi hos öronspecialisten efter remiss, angående Linn. Hon är två år och två månader och jag tror hon har sovit en (1) hel natt i sitt liv utan att jag behövt gå in till henne. Läkaren sa att det inte såg ut som det ska i öronen, men var ändå inte säker på att det är öronen som hållit henne (och oss) vakna.

Hon frågade hur hon sover när hon sover hos mig. Jag svarade att hon aldrig har fått sova hos mig, jag har varit hård på att alla barnen ska sova i egen säng i eget rum. (Hur skulle en annan ha chans att sova med 1-3 barn i sängen?)
Hon trodde att det kan vara så att flickebarnet behöver närhet; att hon behöver sova hos/med sina föräldrar!
Suck.

Nog för att vi för bara några veckor köpte en 90-säng så att dubbelsängen är 270 bred, men tanken med det var ju ändå inte att flytta in Linn permanent. Men fr.o.m igår sover hon givetvis hos mig. Vi har fått tid för att sätta in rör, men om det handlar om närhet är det ju inte aktuellt att söva henne och låta henne genomgå operationen.

Jejeje. Idag har jag köpt de första julklapparna och imorgon bär det av till Pers kontor och lager för att hämta hem alla julsaker!


Dagens citat

"Det är så HIMLA tråkigt när jag inte får som jag vill, mamma!" Nelly, snart 4 år


RSS 2.0