Inga hallon än...

...men vad gör väl det? Det finns smultron, och så är det ju hur kul som helst att åka ståbräda!
 
 
 

Kaviar

Varför ska barnen gilla det? Luktar ju inte så värst gott och vägrar ge med sig från små barnfingrar...
Tur att det är ordning på bordsskicket i alla fall :)


Here we go again, here we go go go...

I morgon börjar nästa kapitel av "Vaddå man blir aldrig färdig när man bor i hus? Jo man kan VISST bli färdig, bara man tokrenoverar hela tiden under en ganska lång tid"!
 
Tur att våra projekt är små och hanterbara. Den här rundan är det tänkt att bli klar med allt som har med uteplats och gräsmatta att göra, laga, tvätta och måla hela fasaden, byta alla stuprännor, lägga nytt tak, bygga en takkupa på tredje våningen och därmed bygga ett nytt sovrum, grusa upp parkeringen... Och diverse pill inomhus. Pust!
Men det ska bli spännande! Huset kommer få en ny färg, liksom taket, så det blir en helt annan grej!
Dags att attackera kudden, det tar på krafterna att åka båt och äta glass på Marstrand och läsa ICON från pärm till pärm utan att bli avbruten! :)
 
 
 
 
 

Första besöket på Liseberg!

För Linn och Julia alltså. Förutom att de båda grät i deras livs första tur i en åkattraktion, Sagoslottet, var det en lyckad förmiddag!
Efter lunch fick de åka hem med Per och Pernilla och så stannade Nelly och jag kvar med Pers syster med familj, och Ola.


Semester!

Mamma Lotti är bara Lotti och pappa Per är bara Per!
45 knop i motvind och sol, en hamburgare på Källö-Knippla, incheck på Salt & Sill med ljudet av fiskmåsar och båtarnas kluckande just nedanför fönstret.

Tidningar och godis i sängen innan rödspätta och hälleflundra och annat gott till middag. En god natts sömn, tidningar i sängen efter frukosten.
Detta sammanfattar första delen av vårt barnfria dygn!


Stans bästa lekplats? Åk till Varberg!

Oj vilken bonus Spööökitetsparken (i Societetsparken) blev!
Det var inte lätt att slita barnen från detta mini-Plikta, som kändes så himla genomtänkt!
Igår var vi på Lekstan i Sisjön, det är ju jättekul för barnen. 90 spänn per unge för två timmar. Här har vi värsta grymma stället, gratis, och med frisk luft och vacker utsikt över fästningen och vallgraven dessutom!
 
 
 
 
 
 
 
 
Å så fanns det MÅNGA gungor! Och mycket mer. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1juli 2013

Tänk att ett sms med underbart innehåll så här på kvällskvisten helt kan ändra mitt humör och få mig att gå till sängs glad istället för ömklig! Leve kärleken! (gammalt citat från min bror!)


Förra veckan (första semesterveckan) gick till gräsmattan. Och...

...DÄR small Pers rygg. Igen. Fan i helvete. Ursäkta språket.

RSS 2.0