Holy s--t!

Igår kväll sa jag till barnen mycket tydligt, pedagogiskt och genomtänkt att det får vara slut med att vakna på natten och gråta, och kila in till mig. Dags att lära sig att somna om själv! Julia tittade frågande på mig och sa: "Men hur somnar man om fälv? Jag kan inte det!" -Jo, det kan du, du bara blundar och gosar med täcket runt dig! 

Och herre min Gud, jag vet att jag har en tendens att ropa hej innan jag ens sett ån, men låt gå. Klockan är strax halv sju, och inte ett pip i natt, inte ett besök! Linn grät vid 22 och då gick jag in till henne men det är allt! 

Jag får ju sådan lust att köpa varsin present till dem...! 


Numera går Nelly och Doris själva till varandra, det är så spännande! Härom dagen gick Nelly till Doris i regnet, och hämtade henne för en stunds lek. 

Nya favoritlekplatsen! Barnen leker inte bara båten som väl ska sjösättas snart, för tredje sommaren, utan svingar sig ut med lianerna/tamparna Per hängt i trädet. Grannarna undrar ju lite...


Nu ska den här följeslagaren skänkas bort! Ligginsatserna är i princip oanvända då vi inte fick vara ute med barnen de första månaderna, men vagnen har släpats med på diverse resor och inte fått så värst mycket kärlek så jag kan nog inte med att försöka sälja den. 

Don't grow up, it's a trap! Det har den här underbara klätterapan hajat. 
När jag hämtade på dagis idag, berättade en av fröknarna inför Nelly att hon överöst Nelly med komplimanger (som annars är Nellys grej, till alla hon möter) idag. Anledningen var att en flicka som ska börja på dagis efter sommaren, varit och hälsat på idag. Och Nelly hade tagit hand om den blyga flickan som den bästa vän man kan tänka sig; visat henne runt och cyklat runt gården ("typ hundra varv, mamma!") med henne bak på cykeln... 
Nelly är min idol! Så trygg i sig själv och så full av kärlek, som bara kommer. 


Snart är det Mors dag! Hoppas barnen har koll på de här glajjorna i jeans, de kan väl passa i Palma! 


Funderar på att försöka mig på midsommarkransar till kidsen i sommar, de här var ju så fina! 

Jösses, nu är klockan 06.50, och snart måste jag väcka mina tre små kompisar. Att Nelly sover länge kan ju ha att göra med att de stora barnen hade kvällsmys i skogen med fröknarna igår kväll, hon kom hem kl 21. Men att de andra fortfarande sover...? 
Måste nig köpa en Triss idag! 





RSS 2.0