Ha!

Jag hänger med! 
Jag följer en enda blogg; Trendenser. Och inte mindre än tre gånger på sistone, har jag blivit rätt nöjd av den!

Härom veckan var Frida helt till sig över sin nya strandväska hon just upptäckt och köpt, jodå, precis den köpte jag förra sommaren. Fast jag har den i hallen, full med tofflor och cykelhjälmar och annat. 
Och hon tipsade om boken hon läste, Steglitsan av Donna Tartt, vilket är den bok vi läser i bokklubben nu, och som jag gillar skarpt. 

Och idag hade hon skrivit ett inlägg om sin nya matta, vilket är precis den matta jag tråcklade in under soffbordet så sent som igår kväll! 

Ikväll cyklade vi bort till Hovås kallbadhus för spontan middag och kvällsdopp med barnen. Alla i familjen äger en cykelhjälm, men Per har aldrig sin och Nellys behövde lagas vilket ledde till att ingen i familjen hade hjälm.

Om blickar kunde döda, säger jag bara! Mötande cyklister fick oss att känna oss som helt ruttna föräldrar. Och grejen är att jag hakar upp mig på föräldrar och barn som inte har hjälm, så jag förstår dem! Ska bara laga Nellys hjälm...

The strandväska a la Frida!


Och a la casa Hed/Lundberg! 

Nya mattan!


Nya mattan på plats! 


Jag har bara läst 1/4 men gillar som sagt denna. 
Men ska man bara läsa en bok i sommar och av någon anledning missat Livet efter dig, är det tveklöst läge att införskaffa den! 


Mardröm som mardröm

På Gotland ligger jag i samma rum som Linn och Julia. Nelly ligger i andra delen av huset och istället för att gå in till mig, som ändå är på samma våning, traskar hon upp för trappan i mörkret, in genom en dörr och sedan genom en till för att krypa ner hos mormor! 

Men jag ligger och hör de små andas tungt efter sol och bad-fyllda idylliska sommarlovsdagar med glass och lek och armpuffar och frukost i trädgården och lunch på stranden och middag i trädgården...

Imorse väcktes jag halv sex av att Julia hade en mardröm. Hon satte sig upp och grät att "Linn tog bort smöret från min macka!"...! 
När jag lyckats lugna henne och förklara att Linn som låg bredvid och sov var oskyldig till detta det lägsta av brott, somnade hon tack och lov om. 

Jag drömde om helt andra saker i natt, rätt stökiga grejer. Men inte så att jag vaknade av att jag grät! 

Alla eventuella oförrätter är glömda, nu dansar vi! 


RSS 2.0