Nu ska det bli skönt att sova

Trots att jag mycket snart når den aktningsvärda åldern 36, är festa fortfarande det roligaste som finns. Hemmafester med spontandans, älskar't!
Dagens dans till Sean Banans alster och andra tidlösa klassiker såsom "Jag är en gummibjörn" med småtjejerna var också rolig, men på ett annat sätt :)

Var vi tolv bruttor eller nåt igår, Annika? Och ALLA öppnade sig och bjuckade på underbart roliga anekdoter, likväl som bumps in the road som infunnit sig sedan vi alla sågs senast, för ett år sedan.  
Någon hade gift sig, någon var gravid för första gången, någon hade bytt jobb, någon hade träffat kärleken osv. Och så de andra bitarna; sjuka barn, för krävande chefer, avsaknaden av romantik, och diverse funderingar kring hur livet "blev" och är och borde vara och skulle kunna bli... 

Så lyxigt att prata om sådant här inte bara med sina närmaste vänner, utan även med andras närmaste! 

Och det finns ju fördelar och nackdelar med allt, så sant som det är sagt. En av fördelarna med att bo i hus är ju att man aldrig behöver oroa sig för att grannens nylle plötsligt dyker upp och påstår att man spelar för hög musik. 

En av nackdelarna är helt klart risken för objudna gäster, som jag misstänker huserar i en springa mellan vägg och golv bakom soffan på första våningen. Lite prassel och små snabba skuggrörelser, nej tack! Tur att mamma var här och riggade en fälla i Pers ställe.

I morgon är det lunchspinning, hurra! 






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0