London i (många) bilder och (lite) text



 

Jag började min semester med en shoppingrunda på Regent Street. Sagolika leksaksaffären Hamley's Hello Kitty-avdelning skojag man inte bort! Det blev lite leksaker till barnen, men inget med Hello Kitty! (förutom en rulle inslagspapper!)
Jag tycker så himla mycket om Anthropologie. Inredning och kläder i en miljö där inget lämnats åt slumpen. 
 
 
 
På eftermiddagen checkade vi in på coola W hotel. På hotellets restaurang, Spice Market, åt vi en jättegod middag, sen blev det champagne på hotellets nattklubb, Wyld, innan vi avslutade på nattklubben The Box!
 
 
 
 
 
På torsdagen var Lotta och jag bra slitna, och njöt inte så mycket som vi skulle av den lyxiga afternoon tea-stunden på The Berkely. Det berodde även på att de ringde från Charlies dagis och meddelande att han hade feber och behövde hämtas PRECIS när det läckra kakfatet kommit in! Tur då att vi fick fina doggy bags! Eller tur och tur, det kan man ju gott få när afternoon tea för två personer går på drygt 1000 kr..! 
"Det kostar att ligga på topp!" sa en trött Lotta utan övertygelse i rösten ;)
Bredvid det snoffsiga hotellet låg en kyrka. Inklämd just utanför entrén stod en fet Bentley parkerad. Tja, varför inte?!
Hemma i Sverige var det dockkalas på dagis!
På kvällen kom resterande, efterlängtade tjejer, och efter lite vin och mys med barnen hos Lotta åt vi på en genuin fransk restaurang, L'Absinthe, i Lottas kvarter Primrose Hill.
 
 
 På fredagen checkade vi in på Park Plaza Sherlock Holmes, ett gulligt hotell på Baker Street i Mayfair (?). Shopping, indiskt till lunch, mer shopping, middag på en mysig, högljudd, engelsk (!) pub, förfest på hotellet och slutligen partaj och dans på "Aura"!
 
 
 
 
 
 
På lördagen var det shopping, och mysig, superhemlig afternoon tea i Soho! På kvällen åt vi på tjusiga Paramount på 32:a våningen som förutom sin coola bar, sin goda mat och sin fina service även bjussade på manifik utsikt över staden! Nedanför hotellet låg en nätt liten byggarbetsplats...!
 
Sent söndagkväll kom jag hem till Matildehemsvägen och kunde inte låta bli att gå in och pussa på Nelly, och röra vid Linn och Julia i spjälsängarna. Tillbaks till verkligheten! Stojiga, skuttiga, klättriga, sjungiga, "inte-trotsiga-utan-självständiga", kärleksfulla, lekfulla, kramiga, krypiga, gråtiga, skrattiga, underbara underbara verklighet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0