Är det sant?!!

Japp, här bor det barn! 
Linn och Julia gillar att stå lutade över de olika leksakskorgarna och slänga ut leksak efter leksak på golvet, helt besinningslöst, utan att ägna de vanvårdade objekten så mycket som en blick. Sedan sitter de ändå nära varandra och bråkar om samma leksak, det slår aldrig fel!  
 
Idag har Nelly och hennes fina lekfarbror till pappa lekt att Nelly är en hund, hunden Smilla, som skall rastas i koppel ("Smilla ska bajsa i skogen, pappa!", dricka vatten, bli kliad på magen, slicka husse i ansiktet...
 
 
När de små somnat strax före sju, fick Nelly mamma och pappa alldeles för sig fälv en god stund, och var lycklig över den totala uppmärksamheten.
Först middag som för hennes del till 90 % bestod av sås (hon är galen i sås, och hon skall ju ta själv, så 90 % är ingen överdrift!), sedan det hon väntat på sedan förra lördagen: poppa popcorn med pappa! Det var viktigt att vi alla tre skulle få varsin skål, sedan satt hon ändå där mellan oss och tog våra popcorn, och klappade sig nöjt på magen när Per undrade vem som är den största popcorn-knyckaren på M-vägen!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0