"Ska vi inte åka på semester snart igen?"

Semestern är slut för denna gång! Det märks på en massa sätt (eh no shit!), inte minst på kläderna! Ev en blöja och ett plagg, eller en blöja och...femtioelva plagg. Per barn.
Linn trivdes bäst i svala lägenheten
Julia gillade att bada, Nelly ÄLSKADE att bada såklart
Bernie bor varken i Thailand eller i "Fanien", utan hos oss! (När planet landat i Spanien och alla skulle gå av, stod Nelly längst fram (vi satt på första raden) och sa till alla som gick förbi och ut: "Välkommen till Fanien!")
"Vad vill du, mossan?"
 
Vi kom hem sent i onsdagskväll, och innan Per och jag kommit uppför trappan, hade Nelly hittat och tagit på sig sina "kalasskor", årets svarta lackskor som definitivt är mitt bästa köp hittills! Hon vill alltid ha dem på sig! Samma kväll, innan hon la sig, sa hon: "Ska vi inte åka på semester snart igen?" Undrar om det är härligt eller jobbigt att ha..begränsat tidsbegrepp! Varken det ena eller det andra, förmodligen. Det liksom bara är. Precis som allt annat i en treårings tillvaro. Ena stunden är man i leksaksaffärem med pappa och köper present till morgondagens barnkalas. Ett par timmar senare får jag tyvärr meddela henne att det är inställt pga av att födelsedagsbarnet fått magsjuka. Been there, done that. 
 
Nehepp, dags att vinka farväl till denna dag och glidtackla kudde och täcke!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0